Teksten

Schrijven of redigeren van teksten

Voor zakelijk gebruik én voor taalkundige hulp bij studieverslagen

Wilt u dat ik een tekst voor u schrijf gericht op een specifieke doelgroep? Wilt u een wervende tekst voor een breed publiek? Wilt u een pakkende tekst waarin u mensen informeert, enthousiasmeert of aanzet tot actie? Hebt u spellings- en grammaticahulp nodig bij een verslag of thesis voor uw studie? La Bleue Vertaal- en Tekstbureau is van alle markten thuis.

Of hebt u een zakelijke tekst geschreven en wilt u graag dat deze qua stijl en grammatica wordt nagekeken? Ik doe dit graag voor u! Natuurlijk gaan wij eerst samen in gesprek om te horen wat uw specifieke wensen zijn voordat ik voor u aan de slag ga. Hierdoor wordt een tekst geschreven die niet alleen qua vakspecialistische terminologie, maar ook qua stijl volledig aansluit bij het publiek waardoor uw lezers het juiste gevoel krijgen bij de informatie die u geeft.

Ik ben zeer breed geïnteresseerd en ik hou ervan om binnen elk vakgebied op zoek te gaan naar de juiste woorden en daarmee de beste uitstraling voor u en uw bedrijf! Zo kunt u zich bezig houden met uw vak, terwijl ik zorg dat uw teksten duidelijk laten zien waar u voor staat.

Op speciaal verzoek heb ik mensen geholpen met het taalkundig verbeteren van hun studieverslag. Dit is van beide kanten goed bevallen, dus heb ik besloten om ook deze hulp als “product” aan te bieden. Het verslag is en blijft volledig van de student! Als die de tekst heeft afgerond, voer ik nog een laatste spellings- en grammaticacontrole uit om de laatste hand te leggen aan het verslag. Desgewenst geef ik ook tips om de stijl en zinsbouw hier en daar aan te passen, maar uiteindelijk is het altijd de student die beslist wat er in het verslag staat.

Voor tarieven vraag ik u contact met mij op te nemen zodat ik u gericht kan adviseren. Op alle leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.